Your Questions About 4x Trading Software

William asks…

Tech Support Stories (Long, but funny)?

Compaq is considering changing the command “Press Any Key” to “Press Enter Key” because of the flood of calls asking where the Any Key is. *

AST technical support had a caller complaining that her mouse was hard to control with the dust cover on. The cover turned out to be the plastic bag the mouse was packaged in. *

Another AST customer was asked to send a copy of her defective diskettes. A few days later a letter arrived from the customer along with photocopies of the floppies. *

Another Dell customer called to say he couldn’t get his computer to fax anything. After 40 minutes of troubleshooting, the technician discovered the man was trying to fax a piece of paper by holding it in front of the monitor screen and hitting the “send” key. *

A Dell technician received a call from a customer who was enraged because his computer had told him he was “bad and an invalid.” The tech explained that the computer’s “bad command” and “invalid” responses shouldn’t be taken personally. *

A confused caller to IBM was having troubles printing documents. He told the technician that the computer had said it “couldn’t find printer.” The user had also tried turning the computer screen to face the printer but that his computer still couldn’t “see” the printer.” *

An exasperated caller to Dell Computer Tech Support couldn’t get her new Dell Computer to turn on. After ensuring the computer was plugged in, the technician asked her what happened when she pushed the power button. Her response, “I pushed and pushed on this foot pedal and nothing happens.” The “foot pedal” turned out to be the mouse. *

Another customer called Compaq tech support to say her brand-new computer wouldn’t work. She said she unpacked the unit, plugged it in and sat there for 20 minutes waiting for something to happen. When asked what happened when she pressed the power switch, she asked “What power switch?” *

Another IBM customer had troubles installing software and rang for support. “I put in the first disk, and that was OK. It said to put in the second disk, and I had some problems with the disk. When it said to put in the third disk, I couldn’t even fit it in….” The user hadn’t realized that “Insert Disk 2” meant to remove Disk 1 first. *

In a similar incident, a customer had followed the instructions for installing software. The instructions said to remove the disk from its cover and insert into the drive. The user had physically removed the casing of the disk and wondered why there were problems. *

True story from a Novell NetWare Sysop: Caller: “Hello, is this Tech Support?” Tech: “Yes, it is. How may I help you?” Caller: “The cup holder on my PC is broken and I am within my warranty period. How do I go about getting that fixed?” Tech: “I’m sorry, but did you say a cup holder?” Caller: “Yes, it’s attached to the front of my computer.” Tech: “Please excuse me. If I seem a bit stumped, it’s because I am. Did you receive this as part of a promotional at a trade show? How did you get this cup holder? Caller: It came with my computer. I don’t know anything about a promotion. It just has ‘4X‘ on it.” At this point, the Tech Rep had to mute the caller because he couldn’t stand it. He was laughing too hard. The caller had been using the load drawer of the CD-ROM drive as a cup holder and snapped it off the drive. *

A woman called the Canon help desk with a problem with her printer. The tech asked her if she was running it under Windows.” The woman responded, “No, my desk is next to the door. But that is a good point. The man sitting in the cubicle next to me is under a window and his printer is working fine.” *

Tech Support: “O.K. Bob, let’s press the control and escape keys at the same time. That brings up a task list in the middle of the screen. Now type the letter “P” to bring up the Program Manager.” Customer: “I don’t have a ‘P’.” Tech: “On your keyboard, Bob.” Customer: “What do you mean?” Tech: “‘P’ on your keyboard, Bob.” Customer: “I’m not going to do that!”

Got a call from a woman said that her laser printer was having problems, the bottom half of her printed sheets were coming out blurry. It seemed strange that the printer was smearing only the bottom half. I walked her through the basics, then went over and printed out a test sheet. It printed fine. I asked her to print a sheet, so she sent a job to the printer. As the paper started coming out, she yanked it out and showed it to me. I told her to wait until the paper came out on its own. Problem solved.

I had been doing Tech Support for Hewlett-Packard’s DeskJet division for about a month when I had a customer call with a problem I just couldn’t solve. She could not print yellow. All the other colors would print fine, which truly baffled me because the only true colors are cyan, magenta, and yellow. For instance, green is a combination of cyan and yellow, but green printed fine. Every color of the rainbow printed fine except for yellow. I had the customer change ink cartridges. I had the customer delete and reinstall the drivers. Nothing worked. I asked my coworkers for help; they offered no new ideas. After over two hours of troubleshooting, I was about to tell the customer to send the printer in to us for repair when she asked quietly, “Should I try printing on a piece of white paper instead of this yellow paper?”

A man attempting to set up his new printer called the printer’s tech support number, complaining about the error message: “Can’t find the printer.” On the phone, the man said he even held the printer up in front of the screen, but the computer still couldn’t find it.

And another user was all confused about why the cursor always moved in the opposite direction from the movement of the mouse. She also complained that the buttons were difficult to depress. She was very embarrassed when we asked her to rotate the mouse so the tail pointed away from her.

For a computer programming class, I sat directly across from someone, and our computers were facing away from each other. A few minutes into the class, she got up to leave the room. I reached between our computers and switched the inputs for the keyboards. She came back and started typing and immediately got a distressed look on her face. She called the tutor over and explained that no matter what she typed, nothing would happen. The tutor tried everything. By this time I was hiding behind my monitor and quaking red-faced. I typed, “Leave me alone!” They both jumped back as this appeared on their screen. “What the…” the tutor said. I typed, “I said leave me alone!” The kid got real upset. “I didn’t do anything to it, I swear!” It was all I could do to keep from laughing out loud. The conversation between them and HAL 2000 went on for an amazing five minutes. Me: “Don’t touch me!” Her: “I’m sorry, I didn’t mean to hit your keys that hard.” Me: “Who do you think you are anyway?!” Etc. Finally, I couldn’t contain myself any longer, and fell out of my chair laughing. After they had realized what I had done, they both turned beet red. Funny, I never got more than a C- in that class.

This guy calls in to complain that he gets an “Access Denied” message every time he logs in. It turned out he was typing his username and password in capital letters. Tech Support: “OK, let’s try once more, but use lower case letters.” Customer: “Uh, I only have capital letters on my keyboard.”

Email from a friend: “CanYouFixTheSpaceBarOnMyKeyboard?”

My friend was on duty in the main lab on a quiet afternoon. He noticed a young woman sitting in front of one of the workstations with her arms crossed across her chest, staring at the screen. After about 15 minutes he noticed that she was still in the same position, only now she was impatiently tapping her foot. He asked if she needed help and she replied, “It’s about time! I pressed the F1 button over twenty minutes ago!”

kenspong answers:

LOL

Thanks for posting 🙂

Paul asks…

Idiots on the computer?

Any time you feel dumb, don’t worry. Check out the following excerpts from a “Wall Street Journal” article by Jim Carlton. Lots of people are dumber than you.

1. Compaq is considering changing the command “Press Any Key” to “Press Return Key” because of the many calls asking where the “Any” key is.

2. AST technical support had a caller complaining that her mouse was hard to control with the dust cover on. The cover turned out to be the plastic bag the mouse was packaged in.

3. Another Compaq technician received a call from a man complaining that the system wouldn’t read word processing files from his old diskettes. After trouble-shooting for magnets and heat failed to diagnose the problem, it was found that the customer labeled the diskettes by rolling them into a typewriter to type on them.

4. Another AST customer was asked to send a copy of her defective diskettes. A few days later a letter arrived from the customer along with Xeroxed copies of the floppies.

5. A Dell technician advised his customer to put his troubled floppy back in the drive and close the door. The customer asked the tech to hold on, and was then heard putting the phone down, getting up and crossing the room to close the door to his room.

6. Another Dell customer called to say he couldn’t get his computer to fax anything. After 40 minutes of trouble-shooting, the technician discovered the man was trying to fax a piece of paper by holding it in front of the monitor screen and hitting the “send” key.

7. Another Dell customer needed help setting up a new program, so a Dell tech suggested he go to the local Egghead. “Yeah, I got me a couple of friends,” the customer replied. When told “Egghead” was a software store, the man said, “Oh, I thought you meant for me to find a couple of geeks.”

8. Yet another Dell customer called to complain that his keyboard no longer worked. He had cleaned it by filling up his tub with soap and water and soaking the keyboard for a day, then removing all the keys and washing them individually.

9. A Dell technician received a call from a customer who was enraged because his computer had told him he was “bad and an invalid”. The tech explained that the computer’s “bad command” and “invalid” responses shouldn’t be taken personally.

10. An exasperated caller to Dell Computer Tech Support couldn’t get her new Dell Computer to turn on. After ensuring that the computer was plugged in, the technician asked her what happened when she pushed the power button. Her response, “I pushed and pushed on this foot pedal and nothing happens.” The “foot pedal” turned out to be the computer’s mouse.

11. Another customer called Compaq tech support to say her brand-new computer wouldn’t work. She said she unpacked the unit, plugged it in, and sat there for 20 minutes waiting for something to happen. When asked what happened when she pressed the power switch, she asked “What power switch?”

12. True story from a Novell NetWire SysOp: Caller: “Hello, is this Tech Support?”

Tech: “Yes, it is. How may I help you?” Caller: “The cup holder on my PC is broken and I am within my warranty period. How do I go about getting that fixed?” Tech: “I’m sorry, but did you say a “cup holder”?” Caller: “Yes, it’s attached to the front of my computer.” Tech: “Please excuse me if I seem a bit stumped; it’s because I am. Did you receive this as part of a promotion, like at a trade show? How did you get this cup holder? Does it have any trademark on it?” Caller: “It came with my computer, I don’t know anything about a promotional. It just has ‘4X‘ on it.”

At this point the Tech Rep had to mute the caller, because he couldn’t stand it. The caller had been using the load drawer of the CD-ROM drive as a cup holder, and snapped it off the drive!

Another well-known one that I can add is the true tale of the user who called up complaining that the instructions said to load the four diskettes into “Drive A” but he couldn’t possibly get more than two in

kenspong answers:

Ha ha ha funny

Sharon asks…

Economic question help 10 pts!!!!!!!!!?

11. Any combination of goods lying outside of the budget line:
a.implies that the consumer is not spending all his income.
b.yields less utility than any point on the budget line.
c.yields less utility than any point inside the budget line.
d.is unattainable, given the consumer’s income.
12. Which of the following is a labor resource?
a.a computer programmer
b.a computer
c.silicon (sand) used to make computer chips
d.a piece of software used by a firm
13. The production possibilities curve illustrates the basic principle that:
a.the production of more of any one good will in time require smaller and smaller sacrifices of other goods.
b.an economy will automatically obtain full employment of its resources.
c.if all the resources of an economy are in use, more of one good can be produced only if less of another good is produced.
d.an economy’s capacity to produce increases in proportion to its population size.

16. The law of increasing opportunity costs states that:
a.if society wants to produce more of a particular good, it must sacrifice larger and larger amounts of other goods to do so.
b.the sum of the costs of producing a particular good cannot rise above the current market price of that good.
c.if the sum of the costs of producing a particular good rises by a specified percent, the price of that good must rise by a greater relative amount.
d.if the prices of all the resources used to produce goods increase, the cost of producing any particular good will increase at the same rate.
19. In the above diagram the equation for this line is:
a.y = 4 – 11/3 x.
b.y = 3 + 3/4x.
c.y = 4 – 3/4x.
d.y = 4 + 11/3 x.
20. Which of the following is a distinguishing feature of a market system?
a.public ownership of all capital.
b.central planning.
c.wide-spread private ownership of capital.
d.a circular flow of goods, resources, and money.

21. Examples of command economies are:
a.the United States and Japan.
b.Sweden and Norway.
c.Mexico and Brazil.
d.Cuba and North Korea.
22. The term laissez faire suggests that:
a.land and other natural resources should be privately owned, but capital should be publicly owned.
b.land and other natural resources should be publicly owned, but capital equipment should be privately owned.
c.government should not interfere with the operation of the economy.
d.government action is necessary if the economy is to achieve full employment and full production.
23. Which of the following is not a characteristic of the market system?
a.private property
b.freedom of enterprise
c.government ownership of the major industries
d.competition in product and resource markets
24. Specialization in production is important primarily because it:
a.results in greater total output.
b.allows society to avoid the coincidence-of-wants problem.
c.allows society to trade by barter.
d.allows society to have fewer capital goods.
25. Which of the following is not an economic cost?
a.wages
b.rents
c.economic profits
d.normal profits
26. Economic profits in an industry suggest the industry:
a.can earn more profits by increasing product price.
b.should be larger to better satisfy consumers’ desire for the product.
c.has excess production capacity.
d.is the size that consumers want it to be.
27. The competitive market system:
a.encourages innovation because government provides tax breaks and subsidies to those who develop new products or new productive techniques.
b.discourages innovation because it is difficult to acquire additional capital in the form of new machinery and equipment.
c.discourages innovation because firms want to get all the profits possible from existing machinery and equipment.
d.encourages innovation because successful innovators are rewarded with economic profits.
28. In a market economy the distribution of output will be determined primarily by:
a.consumer needs and preferences.
b.the quantities and prices of the resources that households supply.
c.government regulations that provide a minimum income for all.
d.a social consensus as to what distribution of income is most equitable.
29. The invisible hand concept suggests that:
a.changes in product demands are only randomly reflected in changes in the demands for resources.
b.profit maximization is inconsistent with an efficient allocation of resources.
c.government action is necessary to correct for market failures.
d.when firms maximize their profits, society’s output will also be maximized.
30. The market system:
a.produces considerable inefficiency in the use of scarce resources.
b.effectively harnesses the incentives of workers and entrepreneurs.
c.is inconsistent with freedom of choice in the long run.
d.has slowly lost ground to emerging command systems.
31. The failure of Soviet central planning was refle

kenspong answers:

The answers are
11. D
12.A
13. C
16 A
19 don’t know, show me the diagram
20 C
21 D
22 C
23 C
24 A
25 D
26 C
27 D
28 A
29 A
30. B
31 don’t know

Robert asks…

Microeconomic question help 10 pts!?

11. Any combination of goods lying outside of the budget line:
a.implies that the consumer is not spending all his income.
b.yields less utility than any point on the budget line.
c.yields less utility than any point inside the budget line.
d.is unattainable, given the consumer’s income.
12. Which of the following is a labor resource?
a.a computer programmer
b.a computer
c.silicon (sand) used to make computer chips
d.a piece of software used by a firm
13. The production possibilities curve illustrates the basic principle that:
a.the production of more of any one good will in time require smaller and smaller sacrifices of other goods.
b.an economy will automatically obtain full employment of its resources.
c.if all the resources of an economy are in use, more of one good can be produced only if less of another good is produced.
d.an economy’s capacity to produce increases in proportion to its population size.

16. The law of increasing opportunity costs states that:
a.if society wants to produce more of a particular good, it must sacrifice larger and larger amounts of other goods to do so.
b.the sum of the costs of producing a particular good cannot rise above the current market price of that good.
c.if the sum of the costs of producing a particular good rises by a specified percent, the price of that good must rise by a greater relative amount.
d.if the prices of all the resources used to produce goods increase, the cost of producing any particular good will increase at the same rate.
19. In the above diagram the equation for this line is:
a.y = 4 – 11/3 x.
b.y = 3 + 3/4x.
c.y = 4 – 3/4x.
d.y = 4 + 11/3 x.
20. Which of the following is a distinguishing feature of a market system?
a.public ownership of all capital.
b.central planning.
c.wide-spread private ownership of capital.
d.a circular flow of goods, resources, and money.

21. Examples of command economies are:
a.the United States and Japan.
b.Sweden and Norway.
c.Mexico and Brazil.
d.Cuba and North Korea.
22. The term laissez faire suggests that:
a.land and other natural resources should be privately owned, but capital should be publicly owned.
b.land and other natural resources should be publicly owned, but capital equipment should be privately owned.
c.government should not interfere with the operation of the economy.
d.government action is necessary if the economy is to achieve full employment and full production.
23. Which of the following is not a characteristic of the market system?
a.private property
b.freedom of enterprise
c.government ownership of the major industries
d.competition in product and resource markets
24. Specialization in production is important primarily because it:
a.results in greater total output.
b.allows society to avoid the coincidence-of-wants problem.
c.allows society to trade by barter.
d.allows society to have fewer capital goods.
25. Which of the following is not an economic cost?
a.wages
b.rents
c.economic profits
d.normal profits
26. Economic profits in an industry suggest the industry:
a.can earn more profits by increasing product price.
b.should be larger to better satisfy consumers’ desire for the product.
c.has excess production capacity.
d.is the size that consumers want it to be.
27. The competitive market system:
a.encourages innovation because government provides tax breaks and subsidies to those who develop new products or new productive techniques.
b.discourages innovation because it is difficult to acquire additional capital in the form of new machinery and equipment.
c.discourages innovation because firms want to get all the profits possible from existing machinery and equipment.
d.encourages innovation because successful innovators are rewarded with economic profits.
28. In a market economy the distribution of output will be determined primarily by:
a.consumer needs and preferences.
b.the quantities and prices of the resources that households supply.
c.government regulations that provide a minimum income for all.
d.a social consensus as to what distribution of income is most equitable.
29. The invisible hand concept suggests that:
a.changes in product demands are only randomly reflected in changes in the demands for resources.
b.profit maximization is inconsistent with an efficient allocation of resources.
c.government action is necessary to correct for market failures.
d.when firms maximize their profits, society’s output will also be maximized.
30. The market system:
a.produces considerable inefficiency in the use of scarce resources.
b.effectively harnesses the incentives of workers and entrepreneurs.
c.is inconsistent with freedom of choice in the long run.
d.has slowly lost ground to emerging command systems.
31. The failure of Soviet central planning was refle

kenspong answers:

11 D
12. A
13. C
16. A, I think
19. Need to see the diagram. However, you can expect A and C to resemble demand curves and B and D to resemble supply curves
20. C
21. Probably D
22. C
23. C
24. A
25. Should be C
26. A
27. D
28. A
29. D
30. B

Hope this helps

Ken asks…

Economic help 10 pts!!!!!!!!!?

11. Any combination of goods lying outside of the budget line:
a.implies that the consumer is not spending all his income.
b.yields less utility than any point on the budget line.
c.yields less utility than any point inside the budget line.
d.is unattainable, given the consumer’s income.
12. Which of the following is a labor resource?
a.a computer programmer
b.a computer
c.silicon (sand) used to make computer chips
d.a piece of software used by a firm
13. The production possibilities curve illustrates the basic principle that:
a.the production of more of any one good will in time require smaller and smaller sacrifices of other goods.
b.an economy will automatically obtain full employment of its resources.
c.if all the resources of an economy are in use, more of one good can be produced only if less of another good is produced.
d.an economy’s capacity to produce increases in proportion to its population size.

16. The law of increasing opportunity costs states that:
a.if society wants to produce more of a particular good, it must sacrifice larger and larger amounts of other goods to do so.
b.the sum of the costs of producing a particular good cannot rise above the current market price of that good.
c.if the sum of the costs of producing a particular good rises by a specified percent, the price of that good must rise by a greater relative amount.
d.if the prices of all the resources used to produce goods increase, the cost of producing any particular good will increase at the same rate.
19. In the above diagram the equation for this line is:
a.y = 4 – 11/3 x.
b.y = 3 + 3/4x.
c.y = 4 – 3/4x.
d.y = 4 + 11/3 x.
20. Which of the following is a distinguishing feature of a market system?
a.public ownership of all capital.
b.central planning.
c.wide-spread private ownership of capital.
d.a circular flow of goods, resources, and money.

21. Examples of command economies are:
a.the United States and Japan.
b.Sweden and Norway.
c.Mexico and Brazil.
d.Cuba and North Korea.
22. The term laissez faire suggests that:
a.land and other natural resources should be privately owned, but capital should be publicly owned.
b.land and other natural resources should be publicly owned, but capital equipment should be privately owned.
c.government should not interfere with the operation of the economy.
d.government action is necessary if the economy is to achieve full employment and full production.
23. Which of the following is not a characteristic of the market system?
a.private property
b.freedom of enterprise
c.government ownership of the major industries
d.competition in product and resource markets
24. Specialization in production is important primarily because it:
a.results in greater total output.
b.allows society to avoid the coincidence-of-wants problem.
c.allows society to trade by barter.
d.allows society to have fewer capital goods.
25. Which of the following is not an economic cost?
a.wages
b.rents
c.economic profits
d.normal profits
26. Economic profits in an industry suggest the industry:
a.can earn more profits by increasing product price.
b.should be larger to better satisfy consumers’ desire for the product.
c.has excess production capacity.
d.is the size that consumers want it to be.
27. The competitive market system:
a.encourages innovation because government provides tax breaks and subsidies to those who develop new products or new productive techniques.
b.discourages innovation because it is difficult to acquire additional capital in the form of new machinery and equipment.
c.discourages innovation because firms want to get all the profits possible from existing machinery and equipment.
d.encourages innovation because successful innovators are rewarded with economic profits.
28. In a market economy the distribution of output will be determined primarily by:
a.consumer needs and preferences.
b.the quantities and prices of the resources that households supply.
c.government regulations that provide a minimum income for all.
d.a social consensus as to what distribution of income is most equitable.
29. The invisible hand concept suggests that:
a.changes in product demands are only randomly reflected in changes in the demands for resources.
b.profit maximization is inconsistent with an efficient allocation of resources.
c.government action is necessary to correct for market failures.
d.when firms maximize their profits, society’s output will also be maximized.
30. The market system:
a.produces considerable inefficiency in the use of scarce resources.
b.effectively harnesses the incentives of workers and entrepreneurs.
c.is inconsistent with freedom of choice in the long run.
d.has slowly lost ground to emerging command systems.
31. The failure of Soviet central planning was refle

kenspong answers:

12 a
20 c
21 d
23 c
27 d
29 d

Powered by Yahoo! Answers

Tags: , , , , , , , , ,
Previous Post

Your Questions About Robots And Aliens

Next Post

Your Questions About Forex Robot Trading

Comments

  1. Hi! I could have sworn I’ve been to this weblog ahead of but right after searching via many of the publish I recognized it is new to me. Anyways, I’m undoubtedly content I discovered it and I’ll be book-marking and checking again regularly!

Comments are closed.